Аналогови I/O модули - CANopen

Аналогови I/O модули - CANopen

ZC-3AO

ZC-3AO

Seneca

3-канален CANOpen модул с аналогови изходи (mA, V)

204.00€
183.60€

ZC-4RTD

ZC-4RTD

Seneca

4-канален CANOpen входен модул за RTD (Pt100, Ni100, Pt500, Pt1000)

224.40€
201.96€

ZC-8AI

ZC-8AI

Seneca

8-канален CANOpen модул с аналогови входове (mA, V)

242.40€
218.16€

ZC-8TC

ZC-8TC

Seneca

8-канален CANOpen модул за термодвойки (J, K, E, N, S, R, B, T)

242.40€
218.16€

ZC-SG

ZC-SG

Seneca

1-канален CANOpen модул за тензодатчици

180.00€
162.00€

Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)