Eurotherm

Температурен контрол, измервания и запис на данни

2000IO

2000IO

Eurotherm

Цифров IO разширител за 3500/2604/2704 контролери

724.80€ - 1,044.00€

2604

2604

Eurotherm

Разширен процесни регулатори/програматори

2704

2704

Eurotherm

Разширени многоконтурни температурни регулатори

3204

3204

Eurotherm

Температурен/процесен регулатор

3204I

3204I

Eurotherm

Индикатор и алармен блок

3208

3208

Eurotherm

Температурен/процесен регулатор

3216

3216

Eurotherm

Температурен/процесен регулатор

3216I

3216I

Eurotherm

Индикатор и алармен блок

32H8

32H8

Eurotherm

Температурен/процесен регулатор

32H8I

32H8I

Eurotherm

Индикатор и алармен блок

3504

3504

Eurotherm

Двуканален регулатор/програматор

3508

3508

Eurotherm

Двуканален регулатор/програматор

6100A

6100A

Eurotherm

5,5" Безхартиен графичен регистратор

6100E

6100E

Eurotherm

6 канален безхартиен графичен регистратор с Ethernet комуникации

1,650.00€ - 4,228.80€
1,320.00€ - 3,383.04€

6100XIO

6100XIO

Eurotherm

5,5" Графичен регистратор за разпределени системи

Показани 1 от 15 | 51 (4 Страници)